Recenze

Heroes

20. února 2016 v 14:35 | Smilee
Mám divnou náladu. A to totálně. Za posledních několik dnů jsem napsala strašně moc článků, ale nějak se mi nechce je zveřejňovat. Nevím proč, stále mám pocit, že je na tom něco špatně a potom se zamyslím a zjistím, že to stejně většinu lidí nebude zajímat, takže poté skončím a další tak měsíc nic nepřidávám, jelikož nejsem schopná kliknout na tlačítko zveřejnit. Fakt krása.
Nakonec jsem se ale rozhodla, že vás budu otravovat s další recenzí seriálu. Hehe, když nevíš, co napsat, zrecenzuj seriál. Asi mé nové motto nebo co.

Clockwork Angel

12. prosince 2015 v 19:24 | Smilee
Ano, teď tu otravuji s recenzemi hodně, ale tohle je jedna, na kterou se těším už hodně dlouho ale ještě jsem se k ní nedostala. Zvládla jsem jí přečíst už hodněkrát. Třikrát? Z toho jednou v angličtině? A nedávno jsem v knihkupectví našla už i oficiálně přeloženou českou verzi! Takže jsem si jí samozřejmě musela koupit a znovu jí čtu. Proto tedy dělám tuhle recenzi.
A pokud někdo nečetl žádnou knihu od Cassandry Clare, tak by hned měl! Protože její knížky jsou prostě úžasné.

May The Odds Be Ever In Your Favour

28. listopadu 2015 v 16:24 | Smilee
Když jsem viděla název téma týdne, rozhodla jsem se, že na to musím něco napsat a zakombinovat do toho to, o čem jsem chtěla stejně psát. Takže konečně jsem s tématem týdne spokojená.
V neděli jsem se naposledy rozloučila se serií Hunger Games. Tedy, ano vždy je tu možnost, že si to budu moct přečíst znovu (což plánuji udělat v brzké době). Ale už nic nového k této sérii nepřibude. Žádný nový film ani kniha. Což mi bude celkem dost chybět, i přes to, že Hunger Games zase nepatří mezi ty mé nejoblíbenější.
Ráda bych tedy napsala nějakou recenzi a zahrnula do ní úplně všechno.
*Spoiler Alert*

hunger games image

Switched at Birth

28. října 2015 v 16:20 | Smilee
A jelikož za tu dobu, co jsem tu nebyla jsem objevila spoustu nových seriálů a toto počasí je na jejich sledování jako stvořené, rozhodla jsem se, že svůj blog obohatím jejich recenzemi. Na filmy moc nejsem a knížky sem už dávno přidávám.
Jinak můžete se podívat na jednu recenzi, kterou jsem už před nějakou dobou napsala, a to na Skins.

switched at birth image

Skins

27. března 2015 v 22:28 | Smilee
Hey cupcakes :) Tohle bude něco jako recenze, jenže místo na knížku, tak na seriál, který jsem nedávno objevila a totálně se do něj zažrala (jak jinak). Na tenhle seriál má každý jiný názor, někdo ho odsuzuje, někdo ho miluje. No, nechám posoudit i vás. Tedy, jsem zatím u 3. série, ale to myslím stačí.

Fuck it(:

Spáleniště: Zkouška

7. března 2015 v 13:40 | Smilee
Konečně jsem se k téhle knížce dostala a přečetla jí. To je takové to, když máte plno nových knížek, které si chcete přečíst, ale rozhodnete se, že si radši znovu přečtete jinou. Prosím řekněte mi, že je ještě někdo jiný, kdo tohle dělá? Ne? Okay :(
Myslím, že se mi bude tahle recenze dělat dobře, protože jsem jí dočetla před chvilkou. A tou chvilkou myslím takových deset minut. (No, stejně tenhle článek přednastavím, aby se zveřejnil až za pár dní).
*SPOILER ALERT*

Selekce

16. ledna 2015 v 19:25 | Smilee
Čus bambus :) Mám tu recenzi na knihu: Selekce, kterou jsem dostala k Vánocům a hned jako první ze všech knih přečetla. Rozhodla jsem se, že bych recenzí měla v novém roce napsat víc, než minule. A taky plánuji, že napíšu recenze na všechny Percy Jacksony + Bohy Olympu a také Nástroje smrti. Sakra, jsem zvědavá, jak to všechno zvládnu.
*Spoiler alert*

Percy Jackson: Zloděj blesku

1. prosince 2014 v 20:18 | Smilee
Tadamtadadá *bubny*.... konečně jsem se dokopala a udělala jsem nový design, jak jste si nejspíš všimli. Myslela jsem si, že to jednoduché, ale po nekonečném piplání se s velikostí obrázků, jsem změnila názor. Ale nevykašlala se na to! Takže tady je, už to dost chtělo změnu. Nic úžasného to rozhodně není, ale mně se straašně líbí :3
No, ale o tom vlastně tenhle článek není. Rozhodla jsem se udělat další recenzi, a to na Percyho Jacksona, aneb mojí novou nejoblíbenější knížku. Myslím, že spousta lidí jí určitě zná.
A taky bych měla oběhnout... sakra :D

The Maze Runner

14. října 2014 v 18:00 | Smilee
Tak od středy už jsem velká holka :3 Ano už je mi patnáct. Muhehehe.... ale teď vážně, zase tolik to neřeším. Přeci jen, jsem o další krok blíže ke smrti. Což znamená, že když se chci zabít ve 45 zbývá mi ještě 30 let života (ne... nevypočítala jsem to z hlavy, kalkulačka pomohla :D) No, to už není moc hezké. Ale budu mít občanku! Což mo hezké taky není, jelikož jak se znám, brzy zase někde zapomenu peněženku a problémy jsou na světě!
Ale teď k článku.... rozhodla jsem se napsat recenzi na knihu: Labyrint: Útěk. Jako vždy: SPOILERY!

the maze runner

Pandemonium

29. srpna 2014 v 19:59 | Smilee
Další recenzé! Tahle je na druhý díl trilogie Delirium, o jehož prvním dílu jsem psala nedávno. (I wish that I could wake up with amnesiaaa!!).... okay, nejsem normální. No nic, tady je ta recenze. Bacha SPOILERY všude.

Delirium

13. července 2014 v 18:39
Woohou.. rozhodla jsem se, že bych mohla začít dělat recenze, tekže tady je první na knihu: Delirium. Tak pár z vás o této nize určitě slyšela. Upozorňuji, že recenze je docela dlouhá, jelikože k téhle knize, vlastně k žádné knize se nedá vyjádřit krátce.... pozor: může obsahovat spoilery :)

Untitled
 
 

Reklama